Рестрикции на вода на неколку улици во градот

„Комуна“ ги известува граѓаните дека делови од улиците Никола Карев, Томе Никнле и Киро Фетак ќе имаат рестрикции на вода заради работа на дефект.

„За многу брзо ќе се реши овој проблем и водоснабдувањето ќе биде нормализирано. Мораме да одговараме на сите проблеми тековно и да ги решаваме истите.“, велат од ЈП „Комуна“.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!