И утре ќе се работи на водоводната мрежа

На проблемот на водоводната мрежа на улиците „Партизанска“, „Коча Миленку“ и „Питу Гули“ ќе се работи и во текот на утрешниот ден (04.11.2020).

Ги известуваме граѓаните дека и во текот на утрешниот ден, почнувајќи од 6 часот наутро, ќе има недостиг од вода.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ЈП „Комуна“.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!