Се работи на проблем со водоводната мрежа во еден дел од градот

Почитувани,

Дел од домаќинствата на улиците „Коча Миленку“, „Партизанска“ и „Питу Гули“ во текот на денот ќе се соочуваат со недостаток од вода заради работа на дефект на водоводната мрежа.

Службите се на терен и се работи на брзо разрешување на проблемот.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!