Премостување на водоводна линија, недостатоци од вода во Алданци, Норово и индустриска зона

Во моментов се работи на премостување на водоводна линија и населените места Алданци, Норово и индустриската зона и индустриските капацитети во овој предел ќе имаат недостатоци на вода.

Се работи забрзано за ефикасно и брзо завршување на овој зафат.

„Комуна“ се заблагодарува на разбирањето.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!