58-ма седница на 26 октомври

Наредната, 58-ма, седница на Советот на општина Крушево ќе се одржи во понеделник со почеток во 10 часот во Кабинетот на градоначалникот.

Дневниот ред за седницата можете да го погледнете во документот подолу.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!