ЧЕТВРТИ МЕЃУНАРОДЕН ,,FIS РОЛЕРСКИ КУП ТОШЕ ПРОЕСКИ,,

Во петок на ден 28.08.2020 година на платото на ,,Гумења” го отвораме FIS Балкан ролер-ски купот Тодор Тоше Проески.Се одржува традиционално неколку години, а ги поврзува општините Крушево со Кривогаштани.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!