54-та седница на Советот

Во понеделник, 27.07.2020г., во 10 часот ќе се одржи 54-тата седница на Советот на општина Крушево.

Дневниот ред предвидува 12 точки, а седницата ќе се одржи во кабинетот на градоначалникот.

Во продолжение целиот дневен ред:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!