Неделен информатор 15-22.06.2020

Општина Крушево го овјавува неделниот информатор за периодот од 15-ти до 21-ви јуни 2020 г.

  1. Нови 21 контејнери за општина Крушево
  2. Нова вештачка трева на полетиштето за параглајдинг
  3. Реализација на еден од најголемите проекти во општина Крушево
  4. Се објавуваат протоколите за работа на сместувачките капацитети
  5. Дезинфекција во локални институции, банки, локална и ТППЕ Крушево
  6. Висока владина делегација во посета на Крушево
Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!