Премиерот Спасовски во посета на Крушево

Премиерот на Република Северна Македонија Оливер Спасовски утре, петок, 19.06.2020 година, во 13 и 30 часот ќе изврши увид во реконструкцијата на патот стопанство – Алданци – Норово, а еден час подоцна ќе се упати кон гробното место на Тоше Проески кое е во изградба.

Премиерот ќе биде придружуван од страна на градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!