Се објавуваат протоколите за работа на сместувачките капацитети

Протоколите за работа на сместувачките капацитети се подготвени и истите ќе почнат да се применуваат, според директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Љупчо Јаневски, од 22.06.2020.

Во документот подолу може да се разгледаат протоколите за угостителските објекти и за гостите, а во истиот документ се и протоколите за ресторантското работење.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!