Соопштение за издавачите на туристички услуги

Сите даватели на туристички услуги најдоцна до 30-ти јуни треба да се регистрираат на веб страницата Дома си е дома доколку сакаат да бидат корисници на ваучери, односно да примаат туристи корисници на ваучери за туризам.

Пријавата може да се поднесе на следниот линк (КЛИК ТУКА)

Се’ уште важи обврската за локалните издавачи на легла доколку им е истечена категоризацијата истата да ја продолжат за да можат да ја пополнат и пријавата на порталот Дома си е дома.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!