Неделен информатор – 18-25.05.2020

Во најновиот неделен информатор потсетете се на следните активности на општина Крушево:

  1. Привршува изградбата на пат до Крушевско Езеро
  2. Христоски: Заштедуваме пола милион денари, обезбедуваме подобро улично осветлување,
  3. Честитки од градоначалникот за денот на пожарникарите и завршувањето на матурантите од СОУ „Наум Наумовски Борче“
  4. Уредување на улицата на Тоше – Фаза 1
  5. Од наредна недела започнува изградбата на објект на полетиште
  6. Започна изградбата на резервоар за вода во Белушино
  7. Започна уредувањето на детското игралиште на „Гумење“ Градоначалникот упатува честитки по повод денот на власите, Рамазан Бајрам и Св. Кирил и Методиј

Целиот информатор погледнете го тука:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!