Неделен информатор: 11-18.05.2020

Прочитајте го најновиот Неделен информатор со следниве содржини:

  1. Сувенирниците на „Гумење“ се ставаат во функција
  2. Се коси во центарот и се уредува просторот околу сувенирниците
  3. Уредување на патот Крушево – Пуста Река, се очекува асфалтирање
  4. Донирај го својот стар компјутер и помогни
  5. Започнува асфалтирањето на патот до Крушевско Езеро
  6. ЈАВЕН ПОВИК за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Крушево за 2020 година

Погледнете го целиот информатор:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!