Неделен информатор – 04-10.05.2020

Неделниот информатор за периодот од 4-ти мај до 10-ти мај се објавува со следниве содржини:

  1. Се засадуваат дрвца во центарот, дел од ул. Тодор Проески и околу споменици во Крушево
  2. Партерно уредување на спортската сала
  3. Продолжува изградбата на канализација во Норово
  4. Градоначалникот го честита Денот на полицијата
  5. Уредување на улица Тодор Проески
  6. Проекти за изградба на улици во Саждево и Јакреново
  7. Градоначалникот донира од платата за борба против коронавирусот

Информаторот погледнете го во следниот документ:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!