Неделен информатор 27.04.-03.05.2020г.

Општина Крушево го објавува најновиот Неделен информатор за перодот од 27.04.2020 до 03.05.2020.

Во информаторот ќе ги проследите следните содржини:

  1. 115 години од смртта на првиот претседател на
    првата Република на Балканот
  2. Градоначалникот дарува крв, испратени пораки за хуманост
  3. Започнува со работа градскиот пазар
  4. 30 таблети за ученици во социјален ризик, донација од Еколог
  5. По апел на граѓаните, општинскиот штаб со помош за загрозено семејство
  6. Уредување на градскиот парк

Целиот неделен информатор погледнете го во документот подолу.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!