49-та седница на советот

49-тата седница на советот на општина Крушево ќе се одржи на 30.03.2020г. во Кабинетот на градоначалникот со почеток во 10 часот.

На оваа седница ќе се разгледуваат предлог-измени и дополнувања на Буџетот на општина Крушево за 2020 година.

Подолу можете да го погледнете дневниот ред.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!