Објава на документи – стратегиска оценка и плански документ

Оваа објава служи за споделување на два документи

  1. Одлука за неспроведување на стратегиска оцена,
  2. Плански документи

Документите можете да ги погледнете подолу:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!