Се одложува одржувањето на втората форумска работилница

Согласно најновите препораки и во консултација со Програмата за развој на Обединетите Нации (УНДП) втората форумска работилница се одложува. Истата беше закажана за во четврток, 12.03.2020г., а имплементацијата на овој дел од проектот ќе продолжи по изборите.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!