Тендер за електрична енергија

Во рамки на годишниот план за јавни набавки општина Крушево објавува оглас за јавна набавка на електрична енергија.

Деталите за тендерот можете да ги погледнете на Електронскиот систем на Бирото за јавни набавки, односно на следниот линк: https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/1fc05426-be4e-4e82-b187-916c088a21cd/14

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!