Неделен информатор 02.03.-08.03.2020г.

Општина Крушево го објавува најновиот Неделен информатор со следниве содржини:

  1. Започнува изградбата на резервоар за вода во с. Белушино
  2. Завршен цевководот во Саждево, се работи на асфалтирање на патот
  3. Ќе се реконструираат локални улици, потпишан меморандум за соработка
  4. Студенти од Архитектонски факултет Скопје во посета на Крушево
  5. Автомобилски трки на 5-ти и 6-ти септември во Крушево
  6. Се гради вечното почивалиште на Тоше Проески
  7. Во четврток втора форумска работилница
  8. Во тек е тендерот за набавка на вештачка трева
  9. Се поставуваат седишта во спортската сала, ќе се работи на систем за греење
Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!