48-ма седница на советот на општина Крушево

Денес се одржува 48-мата седница на Советот на општина Крушево. Точките за кои советниците расправаат можете да ги погледнете од дневниот ред на следниот линк: http://krusevo.gov.mk/?p=10853

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!