Автомобилски трки на 5 и 6 септември во Крушево

Ридско-брзинските автомобилски трки се закажани за 5-ти и 6-ти септември 2020 година и ова ќе биде трета година по ред како трките се одржуваат во Крушево по претходна пауза од 10 години.

Автомобилските трки се во организација на АКК клубот од Скопје и се организираат натпреварувања во повеќе категории на регионалниот пат с. Острилци – Мечкин Камен, Крушево.

Подолу можете да го погледнете календарот на натпреварите за 2020 година.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!