Неделен информатор – 03.02-09.02.2020

Изминатата недела, од 3-ти до 9-ти февруари, повторно беше исполнета со активности од страна на општина Крушево од повеќе области. Еве кои содржини ќе ги најдете во најновиот Неделен информатор:

  1. Продадени 7 парцели на Станич и една во Опаленик
  2. По наносите на снег се чистат локалните улици и патишта
  3. Увид во набавениот трактор преку Германска амбасада
  4. Ски терените исполнети со посетители од цела држава
Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!