Неделен информатор – 27.01.-02.02.2020

Во Неделниот информатор за периодот од 27-ми јануари до 2-ри февруари забележани се следните активности на локалната самоуправа:

  1. Заедничка работа за единствена туристичка понуда
  2. Реконструкции на уличното осветлување и „летна сцена“ – реализирани проекти во 2019
  3. Спортската сала ќе добие систем за загревање
  4. Напредна фаза од изградбата на фекална канализација во Норово

Неделниот информатор можете да го погледнете во документот подолу:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!