Утре 46-та седница на советот

46-тата седница на советот на општина Крушево се закажува за четврток, 30.01.2020г., со почеток во 10 часот во кабинетот на градоначалникот.

Решението за свикување на седницата заедно со дневниот ред е во прилог на овој напис:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!