45-та седница на советот на општина Крушево

45-та седница на советот на општина Крушево

Закажана е 45-тата седница на Советот на општина Крушево со една точка на дневниот ред. Седницата ќе се одржи во понеделник, на 20-ти јануари, во 10 часот во кабинетот на градоначалникот на општина Крушево.

Подолу можете да го погледнете решението за свикување на седницата и дневниот ред за истата.

Share

Сотир Габелоски

Website:

error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!

  • Следете не!
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram