Неделен информатор – 30.12.2019 – 07.01.2020

Во најновиот Неделен информатор потсетете се и информирајте се за следниве содржини:

  1. Крушево на насловната страница на изданието „Зелена берза“
  2. Изгласан буџетот за 2020 година
  3. Новогодишна честитка на градоначалникот Христоски
  4. Градоначачлникот Христоски во посета на дежурните служби на новогодишна ноќ
  5. За Нова година Крушево преполно, „наплив“ од туристи за Божиќ
  6. Реализирани проекти во 2019 година
  7. Започна изградбата на цевководот во с. Саждево
  8. „Дева“ со најголема посетеност досега
  9. Божиќна честитка на градоначалникот Христоски

Неделниот информатор можете да го преземете со клик на документото подолу:

Добивајте го Неделниот информатор на вашата електронска пошта: http://krusevo.gov.mk/?cat=604

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!