44 седница на советот во понеделник

За во понеделник, на 30.12.2019, е закажана 44-та седница на Советот на општина Крушево.

На оваа седница меѓу другите точки ќе се разгледува предлог-буџетот за 2020 година и истиот ќе биде предмет на усвојување.

Подолу можете да го погледнете решението за свикување на 44-тата седница и дневниот ред за истата.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!