Градоначалникот Христоски додели пакетчиња на децата од вработените во општина Крушево

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски додели новогодишни пакетчиња на децата од вработените во локалната самоуправа, активноста што претставува традиција во општина Крушево

При доделувањето на пакетчиња градоначалникот Христоски ги честита Новогодишните и Божиќните празници и посака здравје,среќа и успех во Новата 2020-та година

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!