Објавен тендер за изработка на стратегија за туризам

Општина Крушево го објавува огласот за јавна набавка за изработка на стратегија за туризам. Објавата за тендерот можете да ја погледнете на линкот подолу:

https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/dossie/623f6d0f-d7a8-4526-a892-242bb438bf9c/13

Средствата за изработка на локална стратегија за туризам општина Крушево ги обезбеди преку апликација на повик на Министерството за економија.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!