43-та седница на Советот на општина Крушево

Претседателот на советот на општина Крушево Тома Петроски за денес во 10 часот свика итна седница на советот на општина Крушево. Ова е 43-та седница и истата ќе се одржи во 10 часот во кабинетот на градоначалникот.

Подолу можете да го погледнете дневниот ред за 43-тата седница.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!