Известување за граѓаните од село Норово

Почитувани сограѓани од село Норово,

Утре, 05.12.2019, во 11 часот во с. Норово проектантот на проектот за изградба на фекална канализација прва фаза и вработени во општина Крушево ќе бидат присутни и достапни на Вас во однос на имплементацијата на проектот.

Ве повикувам утре во 11 часот на разговор со проектантот и одговорни лица од општината.

Со почит,
Томе Христоски
Ваш градоначалник

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!