Објава на документи за Проектот за изградба на локални патишта

Во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта на Министерство за транспорт и врски општина Крушево како дел од овој проект ги објавува неопходните документи посветени на Планот за заштита на животната средина при евентуална реконструкција на патот од бензиската „Макпетрол“ до Мечкин Камен.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!