Одговорете ја анкетата за потребата од проект за гасификација на општина Крушево

Општина Крушево од денес (26.11.2019) спроведува јавна анкета за потребата од проект за гасификација на општина Крушево која има за цел да ги консултира граѓаните за тоа дали има потреба и воља за спроведување на ваков проект.

Линк до анкета: https://forms.gle/yYsvdxSe5MeRY8qy5

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!