Објавен тендерот за улично осветлување

Општина Крушево го објави тендерот за улично осветлување. Огласот за јавна набавка е достапен на Електронскиот систем за јавни набавки на Бирото за јавни набавки и може да се погледне на следниот линк: https://e-nabavki.gov.mk/PublicAccess/home.aspx#/notices

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!