Реновирано училиштето во Борино, учениците со подобри услови за образование

Официјално пуштено во употреба подрачното училиште ОУ „Никола Карев“ во с. Борино. Училиштето е целосно реновирано, со нови, дополнителни содржини

Share
Read more

Интернет страницата и електронските пошти на општината повторно во функција

Почитувани, Општинската интернет страница и официјалните електронски пошти на општината и градоначалникот се повторно функционални. Проблемите се надминати и сега

Share
Read more

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОСТАПНОСТ НА ДОКУМЕНТ – Реконструкција на општински пат – врска со Р1306 – село Врбовец – село Св.Митрани, Општина Крушево и Општина Кривогаштани

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од страна на Единицата за имплементација

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!