Европски совет за туризам и трговија: Крушево стана центар на развој на туризмот и меѓународна препознатливост

Крушево е прва општина во Република Северна Македонија која е сертифицирана како Ковид 19 безбедна дестинација, а градоначалникот Томе Христос

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!