Да се отстранат проблемите со водоводната мрежа на домаќинствата покрај главната улица

Почитувани, Општина Крушево апелира до граѓаните кои живеат покрај главната сообраќајница доколку имаат одредени проблеми со водоводната мрежа да ги

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!