Градоначалникот Христоски избран за Генерален воведничар во меѓународното бизнис издание на Балканика

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски е избран за главен воведничар во најновото издание на агенцијата Балканика Some of the

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!