ОБНОВЕНО Градоначалникот се откажува од разликата во платата до 14 500ден. и ќе ја уплати во фондот за борба против Ковид-19

По примерот на градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов и градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски се откажува од дел

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!