Градоначалникот потпиша договор од 740 илјади евра, продолжува развојот на туризмот

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски го потпиша договорот за проектот „Крушево и Елбасан – препознатлива прекугранична туристичка дестинација“ вреден

Share
Read more

Реновирано училиштето во Борино, учениците со подобри услови за образование

Официјално пуштено во употреба подрачното училиште ОУ „Никола Карев“ во с. Борино. Училиштето е целосно реновирано, со нови, дополнителни содржини

Share
Read more

Гости од Бугарија и Шпанија во Крушево, проект за прерано напуштање на образование

Претставници на здруженија од Северна Македонија, Бугарија и Шпанија денес се во Крушево во посета на спомен куќата „Тодор Проески“

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!