Продолжува дезинфекцијата, од нас зависи состојбата со коронавирусот

Општина Крушево продолжува со дезинфекција на јавните институции и училиштата. „Територијалната противпожарна единица продолжува со дезинфекција на најпрометните места и

Share
Read more

Комуна започнува со расчистување на „мини диви депонии“

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево започнува со расчистување на мини диви депонии. Денес „Комуна“ го расчистуваше пределот околу

Share
Read more

„Комуна“ работи на подобрување на транспарентноста

Здружението за рурален развој ЛАГ Агро Лидер подготви документ со препораки за транспарентноста на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“

Share
Read more

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!