Се гради резервоарот за вода во Белушино, се прават пристапни патеки до местото на изградба

Денес започнаа подготвителните работи за изградба на резервоар за вода во с. Белушино, општина Крушево. Компанијата која по спроведена јавна

Share
Read more

Доделени пакети на социјално загрозени семејства, акцијата продолжува од понеделник

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски, вработени во локалната самоуправа, ТППЕ Крушево, Армијата и волонтери денес поделија 150 пакети со

Share
Read more

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!