Почетна » Огласи

Архива на објави: Огласи

Тендер за набавка на моторни бензини и дизел гориво

GorivoОпштина Крушево објавува тендер за набавка на моторни бензини и дизел гориво.

Огласот е објавен на електронскиот систем на Бирото за јавни набавки, а во документ можете да ја погледнете тендерската документација.

2-Тендерска нафта-за прикачување

Share

Оглас: Сукцесивна набавка за вршење на геодетски услуги

Општина Крушево објавува оглас за сукцесивна набавка за вршење на геодетски услуги zа потребите на Општина Крушево за период од 12 месеци.

Огласот е објавен на Бирото за јавни набавки, а поедноставената тендерска документација ви ја приложуваме во продолжение:

2-Тендерска геодетски елаборати-за прикачување

Share

Општина Крушево распишува тендер за улично осветлување

ulicno

Општина Крушево  објавува тендер за набавка на електро материјали, одржување и сервисирање на улично осветлување во Општина Крушево за период од 12 месеци, кој што е објаван на Бирото за јавни набавки.

На следниот линк можете да ја погледнете објавата за овој тендер, а подолу во овој текст ќе следи и документ со поедноставена тендерска документација.

Очекуваме во најбрз можен рок да се реши проблемот со осветлувањето, затоа што граѓаните во неколку наврати пријавувале во соодветните служби за несоодветно улично осветлување.

2-Тендерска улично

Share

Објавен тендер за набавка на хотелски и угостителски услуги

Општина Крушево објавува тендер за набавка на хотелски и угостителски услуги на територија на Општина крушево за период од 12 месеци.

Тендерот е објавен на електронскиот систем на Бирото за јавни набавки и трае до 21ви ноември

Целосната тендерска документација можете ја преземете на линкот подолу.

2-Тендерска докуменатција ресторански услуги 2017

Share

Јавен повик за доставување на предлози за членови на Комисијата за односи меѓу заедниците

Врз основа на Член 74 од Статутот на Општина Крушево (,,Сл. гласник на Општина Крушево,, бр.1/2007 и 16/14) Советот на Општина Крушево објавува: ЈАВЕН ПОВИК.

Share

Извештај од Комисијата за спроведување на самоевалуација на ООУ „Св.Кирил и Методиј“ за учебните 2013/14 и 2014/15 година

За да ја прегледата содржината, Ве молиме отворете го линкот подолу.

Извештај од Комисијата за спроведување на самоевалуација на  ООУ „Св. Кирил и Методиј“ за учебната 2013/14 и 2014/15 година

Share

ЈАВЕН ПОВИК

За  доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови на територијата на Општина Крушево за 2017год. 

 

Untitled

 

Share

ЈАВЕН ОГЛАС

до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа 2017 година

Огласот исто така може да го преземете на следниов линк:  ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ОКР 2017г.

 

1 OKR

 

2 OKR

Share

Јавна анкета по Елаборат за воспоставување на пешачки и велосипедски патеки на територијата на Општина Крушево

Врз основа на член 6,став (9) од Законот за планински патеки („Службен весник на РМ“, бр.38/14 ), Општина Крушево организира ЈАВНА АНКЕТА по Елаборат за воспоставување на пешачки и велосипедски патеки на територијата на Општина Крушево.

Анкетните листови се подигнуваат од Центар за информирање на граѓаните на Општина Крушево и од веб страната на Општина Крушево, а се доставуваат во Центар за информирање на граѓаните на Општина Крушево во рокот предвиден за доставување на забелешки и мислења.

За повеќе информации следете ги линковите подолу.

ПРАВИЛНИК ЗА ЕЛАБОРАТ ЗА ВОСПОСТАВУВАЊЕ НА ПЕШАЧКИ И ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ

АНКЕТЕН ЛИСТ

 

Share

СООПШТЕНИЕ за ЈАВНА РАСПРАВА

по однос на  „Студијата за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“
Пелагониски регион: Крушево, Кривогаштани, Долнени и Демир Хисар
Јавната расправа ќе се одржи на 26.07.2017г. (среда) со почеток во 10:00 часот  во  просториите на ООУ „Никола Карев“ -Крушево

 

За повеќе информации следете го линкот подолу.

Соопштение за јавна расправа по однос на „Студијата за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“
Пелагониски регион: Крушево, Кривогаштани, Долнени и Демир Хисара

 

Share