Општина Крушево ќе го испитува јавното мислење за работата на општината и сите институции под нејзина надлежност

Општина Крушево во периодот што следи ќе спроведе анкети за тоа колку граѓаните се задоволни од работата, односот на вработените

Share
Read more

Општина Крушево набави мини бус преку проектот на Светска Банка за развој на авантуристички туризам во Крушево

Во рамки на Проектот локална и регионална конкурентност, пот-проект „Кругот на адреналинот – развој на авантуристички туризам во Крушево“, програма

Share
Read more

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!