Во општина Крушево се изведуваат активности во износ од пола милион евра, следува реализација на уште многу проекти

На територија на општина Крушево во моментов во тек се неколку градежни и инфраструктурни зафати со вкупна вредност од повеќе

Share
Read more

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!